Hoe, waar en wat taxeren wij?

Hoe taxeren wij?
 

'Ieder zijn vak'. Deze simpele woorden bevatten wat ons betreft een enorme kern van waarheid. Taxeren is een vak. Uw munten, postzegels, oude ansichtkaarten, bankbiljetten, onderscheidingen, etc. op waarde schatten is òns vak. En dat doen we goed.

Door onze in jaren opgebouwde gedegen kennis, onze vele nationale en internationale contacten en een zeer uitgebreide bibliotheek zijn wij in staat om uw losse stukken of uw collectie deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk te taxeren. Dat kan nodig zijn voor de verzekering, maar ook handig bij de afhandeling van een nalatenschap. Misschien ligt er een geërfde collectie munten, waarvan een zo hoog mogelijke opbrengst verdeeld dient te worden tussen u en uw broers of zussen. Zo zijn er nog wel een paar redenen te bedenken. En ach, misschien wilt u gewoon eens weten uit welk land dat oude muntje komt dat al jaren in uw keukenla ligt.

Een taxatie wordt overigens altijd gedaan terwijl u erbij bent. U kunt dus gaandeweg vragen stellen aan onze taxateur, die u dan graag informeert over uw munten of postzegels. Misschien legt u hem wel enkele oude sieraden voor. U hoopt uiteraard 'ja' te horen op uw vraag of dat mooie ringetje van goud is... De taxateur zal u dan meteen vertellen wat de waarde is. Misschien leuk voor de veiling? Onze klanten betalen graag voor mooie zaken, dus hoge opbrengst voor u is verzekerd!

Een taxatie door MPO is altijd gratis en vrijblijvend!

 

Waar taxeren wij? 

 

Hierbij zijn er drie mogelijkheden.

Om te beginnen kunt u dagelijks tussen 09.00 en 17.00 bij ons in IJsselstein terecht. Een afspraak maken is wenselijk, dan weten we dat u eraan komt en weet u dat we er zijn. Of kom langs op OPEN INLOOPDAGEN, dit is iedere woensdag. Voor de inloopdag hoeft u geen afspraak te maken, u bent van 10.00 tot 16.00 uur welkom voor een gratis taxatie.

Daarnaast organiseren we op regelmatige basis gratis taxatiedagen door in Nederland in diverse musea of bibliotheken. U kunt ons daar dan tussen 12.00 en 16.00 kunt bezoeken voor een gratis taxatie. Een afspraak hoeft u niet te maken, u kunt gewoon binnenlopen. Klik hier voor een overzicht van die taxatiedagen. Misschien komen we binnenkort wel in uw eigen woonplaats!

Een telefoontje of een mailtje naar taxatie@mpo.nl is voldoende om wat meer informatie te krijgen over onze taxaties of om een afspraak te maken bij ons op kantoor in IJsselstein.

U kunt ook een gratis taxatie per E-mail laten verrichten. Stuur ons een mail met wat u wil weten, u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Wat taxeren wij?
 

Eigenlijk heel simpel: alles op het gebied van munten, postzegels, penningen, bankbiljetten, oude ansichtkaarten, onderscheidingen, oude aandelen, militaria en oude sieraden en snuisterijen. Klik op de betreffende links om iets meer te weten te komen over deze zaken!

Tot ziens in IJsselstein, op een taxatiedag bij u in de buurt of op een beurs!nvmh | kngmp
MPO © 2019