Online veiling

Online veiling

 

 


PRE-BID


MPO/ Heritage Auctions Europe presenteert de nieuwe, online manier van schriftelijk bieden. U geeft uw biedingen op in ons online biedsysteem, waardoor u geen biedbriefje meer hoeft in te vullen en naar ons te mailen, te faxen of te sturen, zodat er geen zaken mis kunnen lopen. Tevens krijgt u bij een bieding meteen te zien of u de hoogste bieder bent.
Wordt u overboden, dan krijgt u hier direct melding van en kunt u evt. uw bod nog ophogen om verzekerd te zijn dat u de hoogste bieder bent.

U kunt tot kort voordat de veiling begint uw biedingen online doorgeven. U dient zich hiervoor wel eerst te registreren, pas nadat een medewerker van MPO/ Heritage Auctions Europe u in het systeem heeft goedgekeurd kunt u aan de slag (u krijgt hier per e-mail melding van).

Wilt u registreren en online biedingen opgeven voorafgaand aan de veiling? 
Klik dan hier.
Registreer tijdig, indien u niet 24 uur vantevoren aan meldt, kan het zijn dat u niet meer in het systeem wordt opgenomen voor de lopende veiling.

 

LiveBid


MPO/ Heritage Auctions Europe biedt deze manier van veilen aan, waardoor u van huis uit live mee kunt bieden met de veiling die op datzelfde moment plaatsvindt bij ons op kantoor. Dankzij de webpagina en audio van de veilingmeester is het alsof u zelf aanwezig bent in de zaal
Op het moment dat de veiling begint kunt u via internet live meebieden, ongeacht waar u bent. Het enige dat u nodig heeft is een werkende internetverbinding.

 

Wij raden aan het LiveBid systeem te draaien in een recente browser. Indien u ook mee wilt luisteren met de veiling, dan dient u een browser te gebruiken die Flash plug-in ondersteunt.
 
Als u al geregistreerd staat in www.mpoauctions.com dan kunt u aangeven dat u live wilt mee bieden tijdens een van onze veilingen. Dit dient u voor elke veiling, waarbij u wilt bieden via de computer, aan te geven. Een van de medewerkers van MPO zal dan uw aanmelding verwerken in ons LiveBid systeem. U krijgt melding zodra u in het systeem bent opgenomen om te kunnen bieden.
 

 

Registreren

Allereerst dient u zich aan te melden. Na het registreren ontvangen wij een email van het systeem, waarna wij goedkeuring geven aan uw aanmelding. Pas hierna kunt u bieden. 
Klik hier om te registreren.  
Wilt u zien hoe u zich moet registreren en hoe het werkt? Kijk dan op https://www.mpoauctions.com/nl/live/info
 

Meekijken tijdens de veiling

Wanneer u de veiling wilt volgen om te zien hoeveel uw beboden of ingezonden kavels opbrengen tijdens de veiling, dan kunt u de veiling eenvoudig volgen zonder in te loggen of een account aan te maken.
Het enige dat u hoeft te doen, is gaan naar www.mpoauctions.com en de knop 'MEEKIJKEN' aanklikken.


 

 Opbrengsten V159

  

 

 

 


 

 


nvmh | kngmp
MPO © 2019